سفر به مازندران با اجاره ون
سفر به مازندران با اجاره ون
یکی از قسمت های پردرخواست در خدمات اجاره ون ، درخواست خودرو برای مسافرت های توریسی و بخصوص شمال کشور است.
استان مازندران با در اختیار داشتن جازبه های طبیعی فراوان مسافران زیادی در طول سال را به خود اختصاص می دهد.
از این رو کسانی قصد سفر به مازندران با اجاره ون را دارند می توانند به راحتی از خدمات تهران رنت ون بهره ببرند.
بکارگیری رانندگانی بسیار با تجربه، خوش اخلاق و مورد اطمینان همراه با خودرو های فول امکانات سفری توام با آرامش را برای شما فراهم آور خواهد بود.
در ادامه برای اطلاع از جزئیات سفر به مازندان با اجاره ون شما را دعوت می کنیم تا ادامه مطالب را دنبال کنید و با جازبه های گردشگری این شهر هم بیشتر آشنا شوید.
مسیرهای مازندران با اجاره ون
مسیر اول
از مسیر تهران قسمت شرق این شهر (که اتوبان بسیج نام دارد) را طی کرده و به طرف آبعلی و جاده دماوند برانید پس از طی شهرهای پردیس و رودهن و بومهن مسیر دوراهه میشود که اگر از سمت راست به سمت دماوند و فیروزکوه برانید از طریق جاده زیبای فیروزکوه به قائمشهر رسیده و از آنجا به ساری یا بابل میتوانید ادامه مسیر دهید.
دیدنیهای این مسیر
شهرهای زیبای دماوند و فیروزکوه جاذبههای خاص خود را دارند و در فیروزکوه روستای جلیزجند و آبشار ساواشی و تنگه واشی را میتوانید ببینید همچنین دیدار از روستای بادرود هم خالی از لطف نیست.
در ادامه مسیر پل شگرف ورسک در روستای ورسک و درست در کنار جاده و نیز در ادامه کلیسای کوچکی در کنار جاده را میتوانید ببینید و بعد از آن به سوادکوه و آلاشت و پل سفید میرسید که مسیری بسیار سرسبز و زیبا است. در قائمشهر چنانچه قصد دیدار از ساری را دارید میتوانید مسیر را به سمت راست رانده و در ادامه به گرگان برسید. اما از قائمشهر به سمت مسیر چپ راهی بابل و بابلسر و محمودآباد میشوید.
مسیر دوم
از مسیر شماره یک اگر بعد از بومهن سمت چپ را انتخاب کنید به امامزاده هاشم میرسید و مسیر موسوم به جاده هراز را در پیش دارید که البته نزدیکترین مسیر برای رسیدن به شمال کشور همین مسیر است.
بعد از امامزاده هاشم که درست در بلندترین مسیر جاده قرار دارد راه سرازیری را در پیش دارید که چشمانداز زیبای قله رفیع دماوند را در مسیر جاده میتوانید به تماشا بنشینید. این مسیر (از تهران تا آمل) حدود ۲۰۰ کیلومتر است.
پس از آمل به محمودآباد میرسید که اولین شهر ساحلی و توریستی در این مسیر است. امتداد جاده محمودآباد به راست، راه رسیدن به بابلسر و بابل را ترسیم میکند و در سمت چپ راه رسیدن به نور و نوشهر و چالوس.
مسیر سوم
مسیر تهران به سمت کرج را در پیش گرفته و از ابتدای کرج، جاده چالوس را در پیش میگیرید. جاده چالوس یکی از زیباترین جادههای کشور است. وجود سفرهخانههای زیبای کنار جادهای در مسیر از سد کرج تا آسارا و بالاتر راه استراحت را هموارتر میکند. از آنجا که حدود ۲۱۳ کیلومتر (از کرج تا چالوس) مسیر را در پیش دارید میتوانید به چالوس برسید.
اگر خواهان تماشای شهر زیبای کلاردشت هستید نرسیده به چالوس از شهر مرزنآباد مسیر انحرافی به چپ را در پیش گرفته و بعد از طی ۴۰ دقیقه مسیر به کلاردشت زیبا میرسید. برای رفتن به چالوس باید مسیر کلاردشت تا مرزنآباد را برگردید. از چالوس میتوانید به سمت نمکآبرود و تنکابن و رامسر ادامه مسیر دهید.
مسیر هوایی
چهار فرودگاه دشت ناز ساری، نوشهر، بیشه کلا بابلسر و رامسر ارتباط هوایی این استان را با بقیه نقاط کشور برقرار ساخته است.
راهآهن
راهآهن شمال یکی از انشعابات اصلی راهآهن سراسری کشور از این استان عبور کرده و بسیاری از شهرها را در مسیر خود به یکدیگر متصل میکند.
هزینه اقامت
هزینه اقامت در استان مازندران، از هیچ معیار خاصی تبعیت نمیکند و یک شب اقامت در این استان بسته به اینکه در چه زمانی به این استان سفر کنید یا در چه محلی اقامت کنید، از چند ده تا چند صد هزار تومان برای یک شب متغیر است. بسته به سلیقه و امکانات مالی شما میتوانید هتل، مهمانسرا، خانه محلی یا چادر را برای اقامت برگزینید. به یاد داشته باشید، به همراه داشتن چادر در سفر به این استان، هیچگاه به ضرر شما نخواهد شد. اگر هم خواستید میتوانید در اتاق خانههای روستایی منطقه بمانید البته باید خودتان با صاحبخانه بر سر قیمت به توافق برسید.
پناهگاه حیات وحش دشت ناز و دودانگه و چهاردانگه
این منطقه کوهستانی با مساحت ۱۶,۹۰۴ هکتار در حدود ۹۵ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان ساری، دارای گونههای گیاهی و جانوری بسیار متنوعی است. این منطقه از نظر ویژگیهای بومشناختی نظیر آب و هوا، توپوگرافی خاک و زمینشناسی متنوع است. پناهگاه حیات وحش دودانگه با پارک ملی کیاسر، منطقه حفاظتشده پرور و منطقه حفاظتشده بولا هممرز است.
غیر از انواع درختان و گیاهان جنگلی و مرتعی، مجموعهای از گونههای وحوش نیز در آن وجود دارد که مهمترین آنها عبارتاند از گوزن، شوکا، کل، بز و میش، پلنگ، خرس، گراز و انواع پرندگان به ویژه قرقاول، کبک معمولی و کبک دری که فضای جذابی به آن بخشیدهاند.
پناهگاه حیات وحش سمسکنده
پناهگاه حیات وحش سمسکنده دومین پناهگاه حیات وحش شهرستان ساری است که در ۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر ساری واقع شده و مسیر دسترسی آن نیز از جاده بینالمللی ساری به نکا و سپس ورود به جاده روستای سمسکنده است که در نهایت به درون این پناهگاه ختم میشود.
پوشش گیاهی این پناهگاه از نوع گونههای جنگلی و جلگهای است و بخشی از آن هم مانند منطقه دشت ناز بهعنوان زیستگاه گوزن زرد ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد.
این منطقه که از سال ۱۳۵۲ تحت حفاظت بود در سال ۱۳۵۴ بهعنوان پناهگاه حیات وحش شناخته شد. پناهگاه حیات وحش سمسکنده با یک هزار هکتار وسعت دارای پوشش جنگلی جلگهای خزری با گونههای شاخص بلوط، انجیلی، آزاد و توسکا است. گوزنهای زردی که در این پناهگاه پرورش داده میشود به زیستگاه اصلی اینگونه جانوری در دز و کرخه و همچنین دیگر زیستگاهها چون جزیره اشک و میان کتل استان فارس انتقال داده میشود. شغال، گربه جنگلی، سنجاب و سمور جنگلی و گراز هم از گونههای پستاندار و عقاب جنگلی، جغد و کبوتر جنگلی نیز از پرندگان شاخص این منطقه به حساب میآید.
از دیگر مناطق گردشگری شهرستان ساری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پارک جنگلی شهيد زارع
- برج رسکت
- مسجد جامع ساری
- خانه قديمی کلبادی
- حمام وزيری
- امامزاده عباس
- برجسلطانزينالعابدين
- آب انبار ميرزا مهدی
- آب انبار نو
مطالب مرتیط:
منبع:
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.